slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 5 slideshow 6 slideshow 7

U bent hier

Onze troeven

Duikteam Medusa is omwille van een aantal redenen uniek. Hierdoor onderscheiden we ons van andere clubs.

De duikkalender

Jaarlijks wordt een duikkalender opgesteld met vanaf maart tot november wekelijks een clubduik die georganiseerd wordt. De duikplaatsen worden gekozen in functie van het onderwaterleven en de periode van het jaar. Hierdoor worden ongeveer 25 verschillende duikplaatsen per jaar bezocht waardoor je een ideaal beeld hebt van het onderwaterleven in binnen- en buitenland.

De vrijdagduiken

Wekelijks verzamelen we op vrijdagavond voor een ontspannen duikje aan de Blaarmeersen te Gent. Het is een gezellig samenzijn waarbij een relax duikje gecombineerd wordt met een hapje en een drankje achteraf. Tevens is het een ideaal moment om te oefenen voor proeven en duikleidingen.

Het familiale aspect

Doordat we veel aandacht besteden aan het sociale aspect zijn alle leden van de club als het ware familie. De naduikse activiteiten worden soms georganiseerd door de club maar evenveel keer worden er spontaan wat drank en versnaperingen naar de waterkant meegebracht door de leden.

Actieve duikers

De harde kern van onze leden duiken wekelijks, jaar in, jaar uit. Enkelen slagen erin om 150 duiken per jaar te doen. Dat deze mensen een schat aan kennis en kunde kunnen delen staat vast. Deze mensen staan ook in voor het duikonderricht zodat de kwaliteit van je opleiding verzekerd is.

 

Zoals je ziet hebben we voor elk wat wils. De rustige familieduiker en de meest fervente duiker komen elk aan hun trekken. Van 1°C tot 31°C watertemperatuur vind je ons in het water.

Onze Sponsors

 

Coiffure Image

Assenedestraat 5
9968 Bassevelde
Tel. 09373 60 67
Info@coiffureimage.be

Bakkerij Sys

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer